TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de plata

I.  Despre Magazinul nostru https://oferte-piscine.ro

Magazinul  https://oferte-piscine.ro este detinut de SC MARS TEAM SRL cu sediul in Str. Pecetei nr 4, Sector 1, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J40/1840/2006, avand cod unic de inregistrare RO18354167,  cu punct de lucru in Bd. Timisoara nr. 84, Sector 6, Bucuresti, denumita in cele ce urmeaza „Societatea” sau „Vanzatorul”.

Adresa de contact

Prin posta: la adresa de corespondenta - punct de lucru in Bd. Timisoara nr. 84, Sector 6, Bucuresti

Prin e-mail: la adresa de corespondenta electronica contact@oferte-piscine.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri returnare produse, informatii privind orice aspecte legate de protectia datelor cu caracter personal etc.;

Prin telefon: la numarul de telefon 0741999666, pentru oricare dintre aspectele de mai sus.

Prin utilizarea formularului de contact disponibil pe site, clientul permite Vanzatorului sa il contacteze la adresa de e-mail furnizata in mod voluntar in sectiunea „E-mail” din formular, cu privire la intrebarile adresate/observatiile inserate in sectiunea „Mesaj” sau, dupa caz, cu privire la fisierul incarcat in campul dedicat denumit „Atasament”- optional. Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Societate va viza exclusiv comunicarea cu privire la solicitarea formulata in scris, prin raportare la optiunea cumparatorului, respectiv: asistenta pentru clienti/departament financiar/suport tehnic.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Societatii de a contacta clientul. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

II.  Informatii generale privind magazinul  https://oferte-piscine.ro/

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului de catre cumparator, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Societate si acesta.

Clauzele formulate in concordanta cu legislatia privind protectia consumatorilor din continutul prezentului document vor viza exclusiv cumparatorii care detin aceasta calitate (persoane fizice) urmand ca persoanelor fizice autorizate, societatilor, asociatiilor, fundatiilor si altor entitati similare sa li se aplice conditiile legale privind raporturile intre profesionisti.

Va invitam sa parcurgeti cu atentie acest document pentru a preintampina eventualele consecinte nedorite/neplacute care  pot fi apreciate de catre cumparator ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate vanzatorului.

Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea site-ului si implicit a oricarui produs implica aderarea cumparatorului la clauzele prezentului document; cumparatorul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile, document care poate fi actualizat, modificat si completat oricand, fara o notificare prealabila din partea Societatii. In cazul unor neintelegeri, se aplica clauzele valabile la momentul plasarii comenzii.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

Plasarea unei comenzi pe site nu este conditionata de crearea unui cont de utilizator, cumparatorul putand opta pentru completarea formularului „comanda rapida”. Inregistrarea  reprezinta un beneficiu pus la dispozitia clientilor Societatii pentru a-si vizualiza comenzile plasate, adresele de livrare/facturare si in vederea actualizarii informatiilor cu privire la calitatea de client (nume si prenume/denumire, adresa de e-mail, parola etc).

III. Proprietatea Intelectuala

Continutul site-ului, incluzand dar nelimitandu-se la reprezentari grafice statice si/sau dinamice, text si/sau continut multimedia, marci inregistrate, desene si/sau modele industriale, denumiri comerciale prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acesta detinand toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect inclusiv prin inregistrare, contract de cesiune, contract de licenta sau aducerea la cunostinta publicului pe orice cale a drepturilor si a continutului mentionat.

Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Societate, includerea oricarui continut in afara site-ului detinut de vanzator, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al vanzatorului asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, exceptie facand situatia in care obtine acordul expres al societatii.

Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului document.

Niciun Continut transmis catre cumparator sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea societatii si/sau al angajatului sau colaboratorului vanzatorului care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice reclamatie privind o eventuala incalcare a drepturilor de autor ne puteti contacta prin email la contact@oferte-piscine.ro.

Societatea respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca observati ca site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email contact@oferte-piscine.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre Magazinul on-line https://oferte-piscine.ro/ (I) din prezentul contract.

IV. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul https://oferte-piscine.ro/ poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://oferte-piscine.ro/ si a Politicii de Prelucrare a Datelor. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.

Daca folositi site-ul https://oferte-piscine.ro/, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator.

Magazinul on-line https://oferte-piscine.ro/ se adreseaza exclusiv persoanelor care au implinit in mod legal 16 ani astfel incat doar persoanele care au implinit aceasta varsta isi pot crea cont pe site. Daca aveti mai putin de 16  ani, puteti achizitiona produsele din magazinul on-line https://oferte-piscine.ro/ numai cu ajutorul unui parinte sau tutore, care va avea posibilitatea sa isi creeze cont de utilizator.

Ne rezervam dreptul de a inchide conturi de utilizatori in cazul in care considera ca atitudinea/comportamentul cumparatorului poate prejudicia sub orice forma vanzatorul. Cazurile in care poate interveni inchiderea contului de utilizator includ, dar nu se limiteaza la: plasarea si anularea a mai mult de doua comenzi dupa confirmarea comenzii-indiferent de modalitatea de anulare (in scris/telefonic), refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala sau orice alta situatie in care accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Societatea.

V. Datele Personale

Va informam ca, in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si cu Legea nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), informatiile referitoare la persoana dumneavoastra, inclusiv cele colectate prin cookies vor fi inregistrate in baza noastra de date. Vanzatorul, in calitate de Operator de date cu caracter personal, prelucreaza datele furnizate de cumparatori in conformitate cu Politica de confidentialitate.

VI. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe site-ul https://oferte-piscine.ro/ este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

 - identificarea si alegerea produselor

 - optarea pentru metoda de plata dorita, in conformitate cu sectiunea „metode de plata” de pe site

 - finalizarea comenzii, prin apasarea butonului „finalizeaza comanda”

- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi prin intermediul site-ului https://oferte-piscine.ro/, intelegeti faptul ca vanzatorul va poate contacta atat telefonic cat si prin intermediul unui e-mail in vederea stabilirii unor aspecte legate de comanda plasata.

Anularea unei comenzi care a fost confirmata de vanzator poate interveni in urmatoarele situatii: in cazul in care livrarea este amanata de minim doua ori urmare a solicitarii cumparatorului, in cazul in care intervin mai mult de trei modificari in cadrul aceleiasi comenzi in ceea ce priveste produsele achizitionate, in cazul in care produsul nu mai este disponibil in stoc iar vanzatorul nu il poate obtine de la furnizor in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii, refuzarea unei comenzi in sistem de plata la livrare precum si in orice alta situatie similara, care creeaza un prejudiciu vanzatorului sau care conduce la imposibilitatea ca vanzatorul sa onoreze contractul.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://oferte-piscine.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA 19%. 

Preturile pentru un produs pot varia in functie de modelele/versiunile disponibile in stoc la furnizor.

SC MARS TEAM SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul https://oferte-piscine.ro/, fara o instiintare prealabila.

Preturile afisate pe site sunt valabile doar pentru comenzile efectuate exclusiv online (la distanta).

 VII.2. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati securizate  sau numerar/ramburs la livrare.

Daca ati ales ca metoda de plata transfer bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi proforme .

Daca ati ales ca metoda de plata, plata online cu cardul prin intermediul procesatorului de plati securizate , dupa confirmarea comenzii veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului unde veti finaliza procesul de efectuare a platii, urmand ca, dupa validarea platii de catre procesator , sa primiti detalii legate de data exacta a livrarii produselor din partea unui operator  al vanzatorului.

Daca ati ales sa platiti numerar/ramburs la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi proforme, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea iar acesta va emite chitanta pentru suma incasata.

Taxele de livrare:

1. Sunt calculate automat in functie de greutatea si adresa de destinatie a coletelor si vor fi transmise cumparatorului, pentru validare, anterior finalizarii comenzii.

Pentru produsele la care este specificat pe site transportul gratuit, acest lucru este valabil numai  in limita ariei de acoperire si deservire fara kilometri suplimentari a retelei de distributie a curierului rapid FAN Courier. Lista localitatilor fara km suplimentari poate fi consultata pe site-ul: https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf.''

2. In momentul in care in cosul de cumparaturi sunt adaugate mai multe produse la care unele produse au transport gratuit iar altele nu beneficiaza de transport gratuit programul va afisa in mod standard cost transport zero. In momentul inregistrarii unei astfel de comenzi pentru fiecare comanda in parte clientii vor fi sunati si li se va comunica costul transportului separat pentru fiecare produs in parte asa cum sunt incarcate si prezentate pe site-ul https://oferte-piscine.ro/

 Timpul de livrare al unei comenzi poate varia in functie de perioada in care este efectuata. Astfel incat intervalul de livrare poate varia de la:

a.     2 - 24 ore pentru produsele care sunt in stoc in punctul de lucru si pentru care se opteaza ridicarea din magazin;

b.     2  pana la 7  zile lucratoare in conditii normale pentru produsele care sunt in stoc in depozitele interne , iar pentru comenzile care urmeaza a fi livrate in perioade aglomerate (Sarbatorile de iarna, Sarbatorile Pascale, 8 Martie, Black Friday etc.) termenul de livrare poate fi extins insa nu poate depasi 30 de zile calendaristice de la momentul plasarii comenzii .

c.    5  pana la 15  zile lucratoare pentru produsele care sunt in stoc producator - depozit extern (Franta, Spania, Italia, Bulgaria etc)

Pentru produsele cu disponibilitate „in stoc furnizor”, societatea SC MARS TEAM SRL in calitate de administrator al site-ului consult-pools.ro  poate solicita plata in avans de pana la 50% din valoarea totala a produselor comandate.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul https://oferte-piscine.ro/prin transfer bancar/ordin de plata?

Puteti cumpara produse prin https://oferte-piscine.ro/ parcurgand urmatorii pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda acum".

b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs.

Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii.

Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului.

Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii proforme primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@oferte-piscine.ro, in maximum 48 de ore.

SC MARS TEAM SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda daca in decurs de 48 de ore de lucru (cu exceptia zilelor de repaus saptamanal – sambata si duminica si a sarbatorilor legale) de la confirmarea acesteia in modalitatea prezentata mai sus, Cumparatorul nu transmite prin e-mail (contact@oferte-piscine.ro) confirmarea efectuarii platii.

Plasarea unei comenzi online valide nu garanteaza clientului rezervarea si/sau livrarea produsului comandat. Chiar si in cazul unei comenzi confirmate electronic, poate interveni anularea comenzii in conditiile expuse la cap. VI.

Confirmarea stocului si rezervarea produsului in vederea onorarii comenzii se face de catre operatorii nostri prin telefon sau prin e-mail.

Comanda se considera valida in momentul emiterii facturii fiscale desi contractul se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii de catre vanzator prin intermediul e-mailului de confirmare.

Pentru produsele comandate, care nu sunt produse de stoc ci sunt disponibile doar in stocul furnizorului, in functie de specificul produsului comandat se poate cere plata in avans pentru onorarea comenzii. Termenele de livrare, cantitatitile si conditiile in care pot fi comandate respectivele produse sunt prezentate clientului in scris si transmise prin e-mail.

 VIII. Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service la numarul de telefon 0741999666.

Toate produsele comercializate au o garantie de 1 an (in cazul in care nu este specificat altfel).

Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator si va fi facuta in cadrul unei perioade de maxim 15 zile calendaristice, fara nici un inconvenient semnificativ pentru consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului. In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.

Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmtoarele cazuri:

 - daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;

 - daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp de maxim 15 zile calendaristice;

 - daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.

La receptionarea produselor, cumparatorul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, Clientul poate sa atentioneze vanzatorul in termen de 48 de ore de la primirea comenzii la adresa de e-mail disponibila la datele de contact. Atasarea unei poze lizibile a produsului a carui neconformitate se invoca este obligatorie.

Anumite produse regasite pe site-ul https://oferte-piscine.ro/ sunt destinate profesionistilor, iar montarea/instalarea acestora se impune a fi realizata cu unelte profesionale si cu ajutorul personalului de specialitate calificat, motiv pentru care SC MARS TEAM SRL nu poate fi  raspunzatoare pentru eventualele neconformitati care decurg din montarea/instalarea necorespunzatoare a acestora.

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

https://oferte-piscine.ro/ are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://oferte-piscine.ro/ nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://oferte-piscine.ro/ are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora

https://oferte-piscine.ro/, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre https://oferte-piscine.ro/ nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa https://oferte-piscine.ro/ . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la https://oferte-piscine.ro/, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele https://oferte-piscine.ro/, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul https://oferte-piscine.ro/ sunt guvernate de dispozitiile legilor romane si europene aplicabile, cu precadere de Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, Ordonanta de Urgenta nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice si Directiva  2012/19/UE a Parlamentului European si a Consiliului privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE).

 In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila iar in cazul in care nu se poate ajunge la o astfel de intelegere, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.