Neutralizator Clor-Brom 5Kg

117,65 lei

Neutralizator Clor-Brom 5Kg

Dupa comanda veti fi contactat telefonic de un reprezentant piesepiscine.ro pentru confirmare.

Cantitate

Neutralizator de Clor/Brom 5kg pentru tratarea apei din piscine si in diverse scopuri industriale.

Dozare:

Se masoara nivelul de clor sau de brom din apa.

- Pentru piscinele in care tratamentul apei se face cu clor, sunt necesare 7 grame de produs (reducator de clor) pentru fiecare m³ de apa pentru a scadea nivelul de clor cu 1 mg/l (ppm).

- Pentru piscinele in care tratamentul apei se face cu brom, sunt necesare 3 grame de produs (reducator de brom) pentru fiecare m³ de apa pentru a scadea nivelul de brom cu 1 mg/l (ppm).

Cantitatea de produs calculata ca mai sus se dizolva 1:1 cu apa si se distribuie uniform in apa, de jur imprejurul bazinului. Dupa doua ore de la tratament, se analizeaza din nou nivelul de clor sau de brom din apa si se adauga o noua doza, daca este cazul.

Nota:

se va evita supradozarea reducatorului de clor/brom. in caz contrar, acest lucru va duce la necesitatea adaugarii suplimentare de clor/brom in piscina si, implicit, la cresterea consumului lor.

Important:

Aceste doze sunt orientative. in functie de calitatea apei de alimentare a piscinei, de intensitatea folosirii acesteia, de factorii de mediu, conditiile meteorologice, caracteristicile piscinei s.a., cantitatile de produs necesare pentru obtinerea unor rezultate optime pot varia.

Accesul oamenilor si animalelor in zona se poate face imediat fara restrictie. Eliminarea in siguranta a produsului si ambalajului se face prin firme specializate.

Ambalajul este de unica folosinta.

Pentru categoria de utilizatori POPULATIE, trebuie sa respecte conditiile de utilizare (echipamente de protectie, conditii de depozitare).

CHS 370-5

Referinte specifice

Produs nou